.:SalivaWalit:.

Shop

Polisi Pemulangan & Bayaran

1) Apabila membeli produk melalui Laman Web kami, anda bersetuju dengan pembayaran harga pembelian yang disenaraikan di Laman untuk Produk (‘Harga Beli’).

2) Pembayaran Harga Belian boleh dibuat melalui Visa dan Mastercard atau Pembekal Gerbang Pembayaran seperti Stripe, PayPal, ToyyibPay, Google Pay.

3) Dalam membeli produk melalui Laman Web, anda menjamin dan menyatakan bahawa anda bersetuju untuk terikat dengan Terma dan Syarat, Dasar Privasi dan dokumentasi undang-undang lain yang berkaitan yang disediakan oleh Penyedia Gerbang Pembayaran.

4) SW Birdsnest tidak dapat menerima pemulangan produk kerana bertukar fikiran atau tersilap membeli.

5) Sila periksa produk anda dengan segera selepas menerima. Jika produk rosak semasa diterima, sila maklumkan kepada kami dalam masa 24 jam selepas menerima pesanan anda.

6) Sila e-mel nama penuh & gambar produk yang rosak anda ke admin@salivawalit.com untuk bayaran balik penuh atau penggantian.

7) Boleh meminta barang tersebut dipulangkan sebelum bayaran balik diberikan dan kos pengembalian pos ditanggung oleh pelanggan.

8) Item yang dihantar semula ke SW Birdsnest tanpa terlebih dahulu meminta bayaran balik tidak akan diterima.

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Translate »
X