.:SalivaWalit:.

Shop

Dasar Privasi

Dasar Privasi SalivaWalit.Com

Dasar Privasi ini menerangkan cara maklumat peribadi anda dikumpul, digunakan dan dikongsi apabila anda melawati atau membuat pembelian daripada (https://salivawalit.com).

APAKAH MAKLUMAT PERIBADI YANG KAMI KUMPUL

Apabila anda melawati Tapak, kami secara automatik mengumpul maklumat tertentu tentang peranti anda, termasuk maklumat tentang penyemak imbas web anda, alamat IP, zon waktu dan beberapa kuki yang dipasang pada peranti anda.

Selain itu, semasa anda menyemak imbas Tapak, kami mengumpul maklumat mengenai halaman web individu atau produk yang anda lihat, tapak web atau istilah carian yang merujuk anda ke Tapak, dan maklumat tentang cara anda berinteraksi dengan Tapak. Kami merujuk kepada maklumat yang dikumpulkan secara automatik ini sebagai Maklumat Peranti.

Kami mengumpul Maklumat Peranti menggunakan teknologi berikut:

Kuki ialah fail data yang diletakkan pada peranti atau komputer anda dan selalunya termasuk pengecam unik tanpa nama.

Fail log menjejaki tindakan yang berlaku di Tapak, dan mengumpul data termasuk alamat IP anda, jenis penyemak imbas, pembekal perkhidmatan Internet, halaman rujukan/keluar dan setem tarikh/masa.

Sebutkan semua alat dan/atau teknologi penjejakan lain yang digunakan oleh tapak web anda.

Selain itu, apabila anda membuat pembelian atau cuba membuat pembelian melalui Tapak, kami mengumpul maklumat tertentu daripada anda, termasuk nama anda, alamat pengebilan, alamat penghantaran, maklumat pembayaran (termasuk nombor kad kredit Sebut semua jenis pembayaran yang diterima, alamat e-mel , dan nombor telefon Ini dipanggil Maklumat Pesanan.

Pastikan anda menyebut semua maklumat lain yang anda kumpulkan.

Dengan Maklumat Peribadi dalam Dasar Privasi ini, kami bercakap mengenai Maklumat Peranti dan Maklumat Pesanan.

BAGAIMANA KAMI MENGGUNAKAN MAKLUMAT PERIBADI ANDA

Kami menggunakan Maklumat Pesanan yang kami kumpulkan secara amnya untuk memenuhi sebarang pesanan yang dibuat melalui Tapak (termasuk memproses maklumat pembayaran anda, mengatur penghantaran dan memberikan anda invois dan/atau pengesahan pesanan).

Selain itu, kami menggunakan Maklumat Pesanan ini untuk:

Berkomunikasi dengan anda.
Saring pesanan kami untuk kemungkinan risiko atau penipuan.
Apabila selaras dengan keutamaan yang telah anda kongsikan dengan kami, berikan anda maklumat atau pengiklanan yang berkaitan dengan produk atau perkhidmatan kami.
Kami menggunakan Maklumat Peranti yang kami kumpulkan untuk membantu kami menyaring kemungkinan risiko dan penipuan (khususnya, alamat IP anda), dan secara amnya untuk menambah baik dan mengoptimumkan Tapak kami.

BERKONGSI MAKLUMAT PERIBADI ANDA

Kami berkongsi Maklumat Peribadi anda dengan pihak ketiga untuk membantu kami menggunakan Maklumat Peribadi anda, seperti yang diterangkan di atas.

Kami juga menggunakan Analitis Google untuk membantu kami memahami cara pelanggan kami menggunakan salivawalit.com. Cara Google menggunakan Maklumat Peribadi anda.

Akhir sekali, kami juga mungkin berkongsi Maklumat Peribadi anda untuk mematuhi undang-undang dan peraturan yang berkenaan, untuk membalas sepina, waran geledah atau permintaan lain yang sah untuk maklumat yang kami terima, atau sebaliknya melindungi hak kami.

IKLAN TINGKAH LAKU

Kami menggunakan Maklumat Peribadi anda untuk memberikan anda iklan yang disasarkan atau komunikasi pemasaran yang kami percaya mungkin menarik minat anda.

Sebutkan pautan menarik diri daripada perkhidmatan luaran seperti:

Facebook
Google
Anda boleh menarik diri daripada pengiklanan yang disasarkan…

PENYIMPANAN DATA

Apabila anda membuat pesanan melalui Tapak, kami akan mengekalkan Maklumat Pesanan anda untuk rekod kami melainkan dan sehingga anda meminta kami memadamkan maklumat ini.

RENDAH

Tapak ini tidak bertujuan untuk individu di bawah umur (18 Tahun Kebawah).

PERUBAHAN

Kami mungkin mengemas kini dasar privasi ini dari semasa ke semasa untuk mencerminkan, sebagai contoh, perubahan kepada amalan kami atau atas sebab operasi, undang-undang atau peraturan yang lain.

Jika anda mempunyai soalan dan/atau memerlukan maklumat lanjut, jangan teragak-agak untuk menghubungi kami admin@salivawalit.com atau Tel: +6013476 5361

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Translate »
X