.:SalivaWalit:.

Shop

Untuk Lelaki

Khasiat Untuk Lelaki:

Kajian terbaru telah mendedahkan bahawa 47% lelaki dewasa merasakan bahawa kerja mereka menyebabkan tekanan yang tinggi. Kita melihat ramai orang jatuh sakit dan dijangkiti pelbagai penyakit dan penyakit dalam masyarakat moden. Menurut statistik di seluruh dunia, jangka hayat purata lelaki adalah lebih rendah sebanyak 2-3 tahun berbanding wanita.

Masalah kesihatan mula muncul seawal usia 30 tahun malah lebih muda. Ini disebabkan oleh kepantasan kerja, tekanan akibat kerja, dan kadangkala akibat merokok dan minum arak. Disebabkan oleh “aktiviti” ini, masalah kesihatan seperti kolesterol tinggi, tekanan darah tinggi, kencing manis, kegagalan buah pinggang, dan lain-lain, mula timbul.

Sarang burung dianggap sebagai produk khasiat berkualiti tinggi untuk kami. Ia mempunyai ciri-ciri yang dapat menguatkan jantung dan paru-paru kita, meningkatkan stamina dan kesihatan buah pinggang kita, menyuburkan kulit kita, dan banyak lagi.

Ramai selebriti lelaki juga kerap menggunakan sarang burung untuk mengatasi keletihan, mengekalkan kesihatan dan melambatkan penuaan. Selebriti seperti Jackie Chan, Aaron Kwok, Ah Du, Leo Ku, Louis Koo, Simon Yam, dan lain-lain adalah contoh lelaki yang memakannya secara tetap. Dilaporkan juga Andy Lau sentiasa makan sarang burung sebelum setiap konsert untuk membantunya mengekalkan tenaga untuk membuat persembahan sepanjang konsertnya.

KHASIAT UNTUK PARU-PARU:

Sarang burung mengandungi pelbagai vitamin dan antibodi. Akibatnya, penggunaan jangka panjang bermanfaat untuk paru-paru kita kerana ia berfungsi sebagai khasiat.

Dalam masyarakat yang mempunyai bilangan perokok yang tinggi, sama ada biasa atau sosial, sarang burung sebenarnya merupakan satu sumber khasiat yang tidak boleh digantikan untuk paru-paru.

Bukan itu sahaja, tetapi penggunaan jangka panjang sangat bermanfaat untuk perokok, kerana ia membantu “membersihkan” paru-paru.

Untuk Warga Emas
Untuk Kanak-Kanak
Untuk Wanita

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Translate »
X