.:SalivaWalit:.

Shop

Untuk Wanita

Khasiat Untuk Wanita:

Umum mengetahui bahawa sarang burung walit adalah rahsia kecantikan abadi Maharani yang terkenal.
Sehingga kini, terdapat banyak kajian penyelidikan dilakukan yang menyokong dakwaan ini. Kecantikan sebenar terletak pada keyakinan anda, kerana apabila anda kelihatan baik anda berasa baik dan sarang burung walit boleh membantu dalam mencapainya.

Kulit muka:

Sarang burung didapati mengandungi Epidermal Growth Factor (EGF) yang membantu dalam pertumbuhan dan pembaikan sel. EGF boleh meningkatkan pengeluaran kolagen dalam kulit, yang bertanggungjawab untuk memastikan anda kelihatan muda.

Keupayaan:

 

Glikoprotein dan asid amino mengekalkan tahap imun, meningkatkan tenaga dan boleh membantu dalam mencegah tanda regangan.
Ia juga mengandungi triptofan yang penting untuk penghasilan serotonin dan melatonin dalam badan untuk melegakan tekanan, kebimbangan, dan keletihan pada ibu. Keupayaan anti-penuaan
Sesetengah wanita yang kerap makan sarang burung (3 hingga 4 kali seminggu) boleh kelihatan jauh lebih muda daripada usia mereka. Ini disebabkan oleh gabungan mineral dan vitamin penting yang terkandung dalam sarang burung yang diperlukan oleh tubuh anda untuk mengekalkan kulit, tisu, rambut dan otot yang sihat.
Faedah sarang burung semasa kehamilan dan seterusnya
Pakar mengesyorkan bahawa wanita hamil perlu mengambilnya hanya selepas trimester pertama atau tiga bulan awal. Ciri-ciri sarang burung yang berkhasiat dan kaya dengan nutrien boleh membantu ibu hamil dan menyusu.

Untuk Lelaki
Untuk Warga Emas
Untuk Kanak-Kanak

REGISTER

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our privacy policy.

Translate »
X